Betingelser

Indmelding

For at melde dig ind skal du være fyldt 13 år, da vi ellers ikke må indsamle persondata.

Et medlemskab af Europaforum gælder for et år (365 døgn). Dit medlemskab gælder fra det tidspunkt, hvor vi modtager dit kontingent.

Som medlem har du stemmeret på vores generalforsamling og opstillingsret, hvis du ikke er kandidat til eller medlem af Folketinget eller Europaparlamentet.

Betalingsformer
Visa & MasterCard
Du kan betale kontingent med betalingskort (VISA eller MasterCard) eller PayPal. Vores betalingssystem bruger en kombination af Quickpay, Clearhaus som indløser og en bankkonto i Frørup Andelskasse.

Fysiske varer

Europaforum sælger p.t. ikke fysiske varer.

Fortrydelsesret og reklamation

Det er ikke muligt at fortryde kontingentbetalingen, da den gælder for et år (365 døgn) ad gangen og derfor ikke udgør et abonnement eller en løbende betaling. Men hvis du indbetaler mere end ét kontingent for den samme tidsperiode ved en fejl, kan du få refunderet de(t) fejlindbetalte kontingent(er) ved at henvende dig til vores medlemsansvarlige på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. indenfor 30 dage.

Persondatapolitik og datasikkerhed

Europaforums politik for persondata og datasikkerhed lever op til EU's persondataforordning og dansk lovgivning i øvrigt. Du kan læse hele vores persondatapolitik her.

Udmelding

Vi sender en mail, når dit medlemskab er ved at udløbe. Medlemmer, der ikke har betalt kontingent indenfor det seneste år, får deres persondata slettet fra vores kartotek af den medlemsansvarlige senest 18 måneder senere.

Du kan også vælge selv at melde dig ud inden medlemskabets udløb ved at kontakte vores medlemsansvarlige.

Hvis du har haft en profil på hjemmesiden, vil dine indlæg og andet offentligt indhold forblive på siden.

Tvister

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data om dig ved at kontakte Datatilsynet, jfr. Persondatalovens § 58. Vi anbefaler dog først at kontakte vores webmaster på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Enhver tvist mellem Europaforum og dens medlemmer afgøres under dansk lovgivning.

Forbehold for ændringer

Europaforum forbeholder sig ret til løbende at opdatere vores betingelser.

Europaforum

Vi er en EU-politisk blog- og debatside, som fokuserer på, hvordan DU kan få indflydelse på det politiske system.

Demokrati

Europaforum arbejder for en offentlig debat om EU-politik, der er baseret på, at EU er en integreret del af det danske demokrati og derfor en naturlig kampplads for forskellige politiske holdninger.

Fra arkivet: TTIP

Europaforum bringer en afbalanceret præsentation af debatten om den nu skrinlagte handelsaftale TTIP mellem EU og USA.