Betingelser

For at betale kontingent skal du logge ind eller oprette en profil, hvis du ikke har en i forvejen.

Indmelding


For at melde dig ind skal du være fyldt 13 år, da vi ellers ikke må indsamle persondata.

Et medlemskab af Europaforum gælder for et år (365 døgn). Dit medlemskab gælder fra det tidspunkt, hvor vores medlemsansvarlige aktiverer din profil på hjemmesiden. Dette vil typisk ske indenfor et døgn.

Som medlem har du stemme- og opstillingsret på vores generalforsamling.

Betalingsformer
Visa & MasterCard
Du kan betale kontingent med betalingskort (VISA eller MasterCard) eller PayPal. Vi bruger betalingssystemet Stripe [i løbet af 2018: PensoPay], kombineret med en bankkonto i Frørup Andelskasse.

Fysiske varer

Europaforum sælger p.t. ikke fysiske varer.

Fortrydelsesret

Det er ikke muligt at fortryde kontingentbetalingen, da den gælder for et år (365 døgn) ad gangen og derfor ikke udgør et abonnement eller en løbende betaling.

Reklamation

Hvis du indbetaler mere end ét kontingent for den samme tidsperiode ved en fejl, kan du få refunderet de(t) fejlindbetalte kontingent(er) ved at henvende dig til vores medlemsansvarlige på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Det samme gælder, hvis der opstår andre fejl i forbindelse med medlemsprofilen.

Persondatapolitik og datasikkerhed

Europaforums politik for persondata og datasikkerhed lever op til EU's persondataforordning og dansk lovgivning i øvrigt. Du kan læse hele vores persondatapolitik her.

Ændring af medlemsdata

Du kan altid ændre dine registrerede data, bortset fra brugernavnet, ved at logge ind på siden og vælge indstillingerne under ”Min profil”.

Portabilitet

Som medlem har du mulighed for at downloade en kopi af de tekster, billeder og andre data, du selv bidrager med på hjemmesiden. Log ind på siden og vælg muligheden under ”Min profil”.

Udmelding

Vi sender en mail, når dit medlemskab er ved at udløbe. Medlemmer, der ikke har betalt kontingent indenfor det seneste år, får deres profiler og dermed persondata slettet fra hjemmesiden af den medlemsansvarlige senest 18 måneder senere.

Du kan også vælge selv at melde dig ud ved at logge ind og slette profilen under ”Min profil”.

Hvis du eller den medlemsansvarlige sletter din medlemsprofil, vil dine blogindlæg og andet offentligt indhold forblive på siden, men forfatteren vil automatisk blive ændret til ”Gæsteprofil”. Hvis dit navn fortsat fremgår af indholdet, og du ikke ønsker det, kan du få det fjernet ved at kontakte vores webmaster på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tvister

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data om dig ved at kontakte Datatilsynet, jfr. Persondatalovens § 58. Vi anbefaler dog først at kontakte vores webmaster på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Enhver tvist mellem Europaforum og dens medlemmer afgøres under dansk lovgivning.

Forbehold for ændringer

Europaforum forbeholder sig ret til løbende at opdatere vores betingelser.