Alle blogindlæg på siden

Det er usolidarisk at køre på frihjul

Det er usolidarisk at køre på frihjul

Jo flere lande, der deltager i enhedspatentet, jo større bliver fordelene. Hvis alle lande overlod det til de andre at samarbejde om et enhedspatent, ville det slet ikke blive oprettet – og ingen ville få nogen fordele. Hvis du mener, at patentreformen overordnet er en god ide, bør du også stemme ja for at markere din opbakning.

ThumbsDownIndvending: Ved at stå udenfor enhedspatentet bliver Danmark et eksempel for resten af Europa. Vi vil kunne fungere som frirum for softwareudvikling – under forudsætning af, at du mener, at enhedspatentet vil føre til (flere) softwarepatenter. Eller vi kan føre an i en kamp mod patentsystemet generelt – hvis du er modstander af patenter i det hele taget.

ThumbsUpGensvar: Selvom det skulle blive et nej ved afstemningen, er Danmark stadig med i den Europæiske Patentkonvention og bliver ikke et "frirum" for patenter. Virksomheder kan stadig bruge det eksisterende Europapatent til at få patent i Danmark, og patentdomstolen afgør alle stridigheder om Europapatenter - også her i landet.

 

 

Vi får en dansk afdeling af patentdomstolen
Ved en dansk patentdomstol kan man forsvare sig på...