Hvor er vi på vej hen?

map-595794_1280
Efter drøftelserne på vores seneste generalforsamling og i sommeren 2020 er vores lille men entusiastiske redaktion nu klar til at tage sine næste skridt.

For det første vil vi fortsætte med at udgive podcasts og gerne på et nyt og mere ambitiøst niveau. Vi vil derfor finde en samarbejdspartner, der kan sikre, at de når ud til et bredere publikum, og vil også fundraise til en større serie af episoder, som skal produceres i samarbejde med studentermedhjælpere og optages i et egentligt lydstudie. Forarbejdet til dette har været i gang siden foråret.

For det andet vil vi gerne bruge flere videointerviews i fremtiden. Det gør det muligt at få fat i gæster over hele landet (og udlandet). Coronakrisen har allerede givet os megen nyttig erfaring med videomøder.

For det tredje vil vi forenkle Europaforums struktur og samtidig gøre foreningen klar til at håndtere mere ambitiøse projekter end tidligere. Vi har planer om at slå den nuværende bestyrelse og redaktion sammen i en redaktørgruppe, der tager sig af den daglige drift af foreningen, og oprette en ny udgave af redaktionen. Her kan et større antal frivillige og lønnede medarbejdere bidrage til vores arbejde og samtidig få medindflydelse på Europaforum. Vores planer fører til en ekstraordinær generalforsamling på Langeland i sidste del af august 2020.

Mere nyt om vores kurs vil følge.

Billede: lance87 på Pixabay.
Vindmåleren peger i nye retninger
Generalforsamling 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.europaforum.dk/