Alle blogindlæg på siden

NOTAT

NOTAT
NOTAT udgives af oplysningsforbundet Demokrati i Europa. Det finansieres af en blanding af tilskud fra EU-modstandergruppen EUDemokraterne i Europa-Parlamentet, tilskud fra Europa-Nævnet og (i beskeden grad) indtægter fra abonnementer.

NOTAT markedsfører sig på ”kritisk journalistik om EU”. Dette dækker typisk over en blanding af traditionel journalistik om aktuelle EU-emner og artikler med en mere udtalt EU-modstanderlinje. Sidstnævnte lægger hovedvægten på emner og vinklinger, der enten stiller EU-institutionerne i et dårligt lys eller giver indtryk af, at de forskellige dele af EU-samarbejdet bryder sammen i en overskuelig fremtid.

NOTAT har en redaktion for det trykte magasin, en webredaktion og et fagligt netværk af eksperter i bestemte emner, såsom Spanien eller arbejdsmarkedspolitik. Bladets artikler skrives af et netværk af frivillige skribenter.

Tidligere udkom NOTAT som trykt magasin hver måned. Pga. det faldende antal abonnenter har redaktionerne i juni 2016 besluttet at lægge større vægt på webjournalistik og debatmøder og nøjes fremover med at udgive bladet fire gange om året.

http://www.notat.dk/
Demokrati i Europa (DEO)
Folketingets EU-oplysning