Alle blogindlæg på siden

Sommertræf på Langeland

Gaardsplads-2017
Europabevægelsen Fyn og Europaforum holder et fælles sommertræf den 18.-19. august 2017. Du er velkommen, hvis du enten gerne vil deltage i Europaforums redaktionsarbejde eller er medlem af Europabevægelsen Fyn. Vi holder et oplæg med fælles debat om et aktuelt EU-emne, men det vigtigste formål med vores sommertræf er at møde hinanden.

Stedet er Tjørnbjerggård, som ligger i smukke omgivelser på Langeland, Langøvej 13, 5900 Rudkøbing.

Fredag aften har vi fællesspisning for alle interesserede til 150 kr. pr. person. Der er 7 sengepladser for alle, der har lyst til at overnatte og deltage i morgenmad lørdag. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet og eller har vi et par ekstra madrasser og mulighed for at slå telte op udendørs. Vi arrangerer fællestransport fra og til Odense med stop undervejs i Svendborg.

Du kan tilmelde dig til en eller flere dele af sommertræffet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Flere oplysninger følger hen over sommeren.
Sensommertræf på Langeland
Klar til kamp!