Organisation

Europaforum drives af en redaktionsgruppe, hvoraf en er ansvarshavende redaktør.

Redaktørerne inviterer frivillige bidragydere til at oprette profiler og fungere som skribenter. Nogle af disse bliver udnævnt til temaredaktører, som hver især fungerer som tovholder for dækningen af et bestemt EU-politisk emne og et skiftende antal skribenter.

Redaktionslokaler
Europaforum har redaktionslokaler på to adresser:

Astrupvej 35, 5000 Odense C. Her mødes redaktørerne jævnligt og drøfter den aktuelle planlægning.
Langøvej 13, 5900 Rudkøbing. Hovedadresse for foreningen Europaforum.

Profiltyper på hjemmesiden

● Nysgerrig: Har en profil på siden og kan kontakte andre profiler og betale støttekontingent. Nysgerrige har ikke adgang til at skrive på siden.

● Debattør: Standardprofil; kan bruge debatforummet og kontakte andre profiler. Alle kan oprette en profil på siden som debattør, men spamrobotter bliver hurtigt smidt ud igen. Webmasteren godkender nye profiler på siden og kan forfremme en debattør til blogger, skribent eller redaktør.

● Blogger: Kan bruge debatforummet, kontakte andre profiler på siden, tilføje blogindlæg og indlæg i andre kategorier, som dog først skal godkendes af en redaktør. En skribent skriver normalt artikler om et eller flere bestemte emner indenfor vores temaredaktioner, men kan også vælge at bidrage med indlæg i vores fælles ”ordet er frit”-blog.

● Redaktør: Kan bruge debatforummet, kontakte andre profiler på siden, tilføje blogindlæg og indlæg i andre kategorier samt godkende indlæg. Kan desuden tilføje lederartikler og moderere i debatforummet. Hjemmesidens webmaster og redaktører har denne profiltype.